New Even- Erikoiskasvohoito 69€

Mantelihappo (40%) (AHA)

Mantelihappo on manteleista uutettu alfahydroksihappo. Aivan kuten muutkin AHA-hapot, se tasoittaa ja kirkastaa ihoa kuorimalla. Koska mantelihapon molekyylikoko on suurempi kuin muissa alfahydroksihapoissa, se imeytyy iholle heikommin. Tämä tekee siitä muita AHA-happoja hellävaraisemman aineen, joka sopii yleensä herkällekin iholle.

Vaikutukset:
• kuorii ja tasoittaa ihoa sekä vähentää hyperpigmentaatiota
• vähentää seborreaa, komedoja ja aknen jälkiä
• stimuloi kollageenin tuotantoa ja minimoi juonteita
• rauhoittaa laajentuneita hiussuonia
• ei ärsytä tai polttele iholla
• vähentää ihon ärtyneisyyttä

New Even- Erikoiskasvohoito 69€Salisyylihappo (BHA)  

Avaa tehokkaasti aknea aiheuttavia tukoksia iholla, sekä auttaa estämään tulehduksia. Salisyylihapon molekyylit ovat suurikokoisia, eivätkä ne siksi pääse imeytymään yhtä syvälle ihoon kuin AHA-hapot, vaan toimivat paremmin ihon pinnalla esimerkiksi tasoittaen juonteita ja arpia sekä pehmentäen ihon rakennetta. Salisyylihappo on rasvaliukoista, mikä tarkoittaa, että se pääsee paremmin ihohuokosiin sisälle ja pystyy liuottamaan talia ja vanhoja ihosoluja. Tämän vuoksi salisyylihappo soveltuu paremmin rasvaiselle- tai sekaiholle, jossa on musta- ja valkopäitä, avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, jotka muutoin voisivat tulehtua sekä tasapainottamaan talineritystä. Salisyylihappo myös ehkäisee tulehduksia, joten se soveltuu hyvin tulehtuneen aknen tai ruusufinnin hoitoon. Jos käytät ensi kertaa mitä tahansa happoa, aloita aina vähitellen, jotta iholla olisi aikaa totutella tuotteeseen.

Ero AHA-happoihin on, että AHA-hapot ovat vesiliukoisia ja soveltuvat siksi paremmin normaalille tai kuivalle iholle. Niillä on myös pienempi molekyylikoko, mikä tarkoittaa, että ne imeytyvät syvemmälle ihoon ja pystyvät siksi myös stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hyaluronihappoa 

Kosteutukseen

Happo tuo mieleen yleensä ensimmäisenä kuorinnan, mutta moninaisesta joukosta löytyy myös vertaansa vailla olevia tehokosteuttajia.

Hyaluronihaposta on tullut viime vuosina ihonhoidon vakiokalustoa. Useimmista muista hapoista poiketen se on humektantti, eli happo vetää puoleensa kosteutta ja sitoo sen itseensä.

Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan kropassa, missä se pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Vauvoilla hyaluronihappoa on erityisen paljon, mutta iän myötä pitoisuus ihossa laskee. Hyaluronihappoa käytetään myös usein kasvojen täyteainehoidoissa.

Neljäs palvelu


Viides palvelu


Kuudes palvelu