Olen innoissani saadessani tarjota teille kestopigmentointipalveluani. Muotisuuntaukset niin muodissa kuin meikkauksessakin muuttuvat nopeasti. Häikäisevänä ja luonnollisena pysyminen nykyhetkessä on melko vaikeaa.

Tietysti kaikki naiset haluaisivat säilyttää ihonsa nuorekkuuden ilman kuluja ja vaivaa, mutta asia on niin, että iho on elävä elin, jossa tapahtuu jatkuvasti erilaisia prosesseja, minkä vuoksi iän myötä tapahtuvien muutosten korjaaminen vaatii jatkuvasti erilaisia toimenpiteitä.

Kynnet 

19.02.2018

Jos haluatte antaa ympäristöönne hyvän vaikutelman, kiinnittäkää huomiota kynsienne kuntoon. Hoidetun näköiset kädet kauniine kynsineen hienolla manikyyrillä eivät ole pelkästään lisä ulkonäköönne, vaan pikemminkin kuin kirsikka kakun päällä.

Ripsienpidennys on viime aikoina tullut tosi suosituksi, sillä sen avulla voidaan saada aikaan upeita tuloksia. Ulkonäkönne tulee olemaan häikäisevä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja millä tahansa säällä!

Kauneus on kiinni yksityiskohdista, joiden huomioiminen on oleellista. Jokainen nainen ei välttämättä osaa valita itselleen sopivaa kulmien muotoa. Minulla on siihen ehdotus.