Tietysti kaikki naiset haluaisivat säilyttää ihonsa nuorekkuuden ilman kuluja ja vaivaa, mutta asia on niin, että iho on elävä elin, jossa tapahtuu jatkuvasti erilaisia prosesseja, minkä vuoksi iän myötä tapahtuvien muutosten korjaaminen vaatii jatkuvasti erilaisia toimenpiteitä.

Kasvohieronta

19.02.2018

Jotkut syöksyvät ostamaan ryppyjä poistavia ihmevoiteita tunnetuilta valmistajilta, jotkut hakeutuvat nopeita tuloksia lupaavien kosmetologisten toimenpiteiden pariin.

Käsihoidot

19.02.2018

Hyvin hoidetut kädet ovat kuin käyntikortti niin miehillä kuin naisillakin

Valtaosa ihmisistä kärsii epämieluisan muotoisesta kynsilevystä. Se kasvaa hyvin usein ihon sisään, mikä aiheuttaa suurta epämukavuutta. Myöskään kynnen yleinen ulkomuoto ei useinkaan ilahduta kantajaansa. Monet naiset eivät tämän vuoksi edes kehtaa käyttää kenkiä, joissa varpaat näkyvät. Ei ole tarpeellista luetella kaikkia ongelmia, jotka...

Ripsienpidennys on viime aikoina tullut tosi suosituksi, sillä sen avulla voidaan saada aikaan upeita tuloksia. Ulkonäkönne tulee olemaan häikäisevä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja millä tahansa säällä!

Olen innoissani saadessani tarjota teille kestopigmentointipalveluani. Muotisuuntaukset niin muodissa kuin meikkauksessakin muuttuvat nopeasti. Häikäisevänä ja luonnollisena pysyminen nykyhetkessä on melko vaikeaa.