Kosmetologipalvelut

01.12.2022

Tietysti kaikki naiset haluaisivat säilyttää ihonsa nuorekkuuden ilman kuluja ja vaivaa, mutta asia on niin, että iho on elävä elin, jossa tapahtuu jatkuvasti erilaisia prosesseja, minkä vuoksi iän myötä tapahtuvien muutosten korjaaminen vaatii jatkuvasti erilaisia toimenpiteitä.

________________________ 

Laseri- Biorevitalisaatio

(Hialurox) on ihoa elvyttävä, kiinteyttävä, ja ihon rakennetta parantava hoito. Biorevitalisaatio tehdään ilman injektiota, hoidossa käytetään infrapunalaseria, joka tunnetaan myös nimellä kylmälaser (athermal infrapunalaser).

Hyaluronihapon tärkein tehtävä iholle on kosteuttaminen ja rakenneuudistus vaikutus, sillä se aktivoi kollageenia tuottavat fibroblastisolut. Kollageeni antaa iholle lujuutta, elastisuutta ja hallitsee ihon kimmoisuutta. Hyaluronihapolla on antioksidanttinen vaikutus, eli se neutralisoi vapaat radikaalit estämällä hapettumisprosessit. 

Kylmälaser-biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito. Iholle levitetään matalan molekyylipainon hyaluronihappoa sisältävä geeli ja athermal infrapunalaserin vaikutuksen alaisena happo pääsee tunkeutumaan syvälle ihoon. Ihosoluja stimuloimalla lisätään aineenvaihduntaa jolloin synteettiset uudistumisprosessit tehostuvat. Kollageenin ja elastiinin tuotannon käynnistyy, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja sileämmän. Verenkierron vilkastuessa parantaa myös tehokkaasti aknea. Säteen lämpö ei juuri tunnu, eikä hoidon jälkeen iholle jää jälkiä. 

Edut

Tämä hoito on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Sopii kaikki ikäisille, mihin aikaan vuodesta tahansa! Ehdottoman turvallinen ja erittäin mukava toimepide. 

Biorevitalisaation hyödyt

• elvyttää ja uudistaa ihoa

• kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden

• parantaa ihon väriä ja sävyä

• tasoittaa pieniä juonteita

• tekee ihon nuoremman ja raikkaamman näköiseksi

• kosteuttaa tehokkaasti

• tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa

• suojaa ihoa vapailta radikaaleilta

• auttaa ihoa itse auttamaan itseään

Odotettu tulos 

Pitkäkestoisemmat ja merkittävämmät tulokset saadaan 3-6 kerran sarjahoidolla, jolloin hoidot tehdään 3-7 päivän välein. Biorevitalisaation tulokset näkyvät lähes välittömästi ja voivat kestää 6 viikosta kuuteen kuukauteen. Kaikki riippuu kehosi yksilöllisistä ominaisuuksista.

_____________________

Salisyylihappo (BHA)

Avaa tehokkaasti aknea aiheuttavia tukoksia iholla, sekä auttaa estämään tulehduksia. Salisyylihapon molekyylit ovat suurikokoisia, eivätkä ne siksi pääse imeytymään yhtä syvälle ihoon kuin AHA-hapot, vaan toimivat paremmin ihon pinnalla esimerkiksi tasoittaen juonteita ja arpia sekä pehmentäen ihon rakennetta. Salisyylihappo on rasvaliukoista, mikä tarkoittaa, että se pääsee paremmin ihohuokosiin sisälle ja pystyy liuottamaan talia ja vanhoja ihosoluja. Tämän vuoksi salisyylihappo soveltuu paremmin rasvaiselle- tai sekaiholle, jossa on musta- ja valkopäitä, avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, jotka muutoin voisivat tulehtua sekä tasapainottamaan talineritystä. Salisyylihappo myös ehkäisee tulehduksia, joten se soveltuu hyvin tulehtuneen aknen tai ruusufinnin hoitoon. Jos käytät ensi kertaa mitä tahansa happoa, aloita aina vähitellen, jotta iholla olisi aikaa totutella tuotteeseen.

Ero AHA-happoihin on, että AHA-hapot ovat vesiliukoisia ja soveltuvat siksi paremmin normaalille tai kuivalle iholle. Niillä on myös pienempi molekyylikoko, mikä tarkoittaa, että ne imeytyvät syvemmälle ihoon ja pystyvät siksi myös stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

New Even- Erikoiskasvohoito 69€

______________________

Mantelihappo (40%) (AHA)

Mantelihappo on manteleista uutettu alfahydroksihappo. Aivan kuten muutkin AHA-hapot, se tasoittaa ja kirkastaa ihoa kuorimalla. Koska mantelihapon molekyylikoko on suurempi kuin muissa alfahydroksihapoissa, se imeytyy iholle heikommin. Tämä tekee siitä muita AHA-happoja hellävaraisemman aineen, joka sopii yleensä herkällekin iholle.

Vaikutukset:

• kuorii ja tasoittaa ihoa sekä vähentää hyperpigmentaatiota

• vähentää seborreaa, komedoja ja aknen jälkiä

• stimuloi kollageenin tuotantoa ja minimoi juonteita

• rauhoittaa laajentuneita hiussuonia

• ei ärsytä tai polttele iholla

• vähentää ihon ärtyneisyyttä

New Even- Erikoiskasvohoito 69€

______________________ 

Erikoiskasvohoito ja kryo-kylmähoito

Kiinteyttävä-, liftaava-, antiage -kasvohoito. Ihon väri kirkastuu ja tasoittuu.

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, tehoampulli, kaula-, dekoltee-, sekä kasvohieronta, kryo-kylmähoito, hoitovoiteet.

Tiesitkö että....

Nestemäistä typpeä käytetään myös erilaisissa kryohoidoissa.

Nestemäinen typpi on hajutonta, väritöntä ja erittäin kylmää.

Syvemmän verinahkan kylmentäminen stimuloi fibroblastien toimintaa kiihdyttämällä uuden kollageenin ja elastiinisäikeiden lisääntymiseen liittyvää synteesiä. Tämä parantaa ihon kiinteyttä.

_____________________ 

Hyvänlaatuisten ihomuutosten poistoon

Jäädytys- eli kryohoito nestetypellä on monenlaisten haitallisten hyvänlaatuisten ihomuutosten nopea ja veretön hoitokeino. Typpi on jokaiselle tuttu kaasu, koska hengitämme sitä koko ajan. Jos typpikaasu muutetaan nestemäiseen muotoon, se on erittäin kylmää: -196 °C. Vaikka toisaalta nestetypen kylmyys sopii kudosten säilytykseen, samaa kylmyyttä käyttäen voidaan tehokkaasti poistaa häiritseviä ja haitallisia muutoksia ihosta.

Nestetyppijäädytystä on käytetty Suomessa jo vuosikymmeniä ja hyvin aktiivisesti viimeisen kymmenen vuoden ajan. Jäädytyshoitoa käytetään eniten erilaisten ihomuutosten poistoon: syylien, rasvaluomien (seborrooinen keratoosi, vanhuuden luomi) (kaulan seudun), riippuluomi ('skin tagit') (kaula, kainalot, silmäluomet). Jäädytyksellä voidaan hoitaa myös ontelosyylät (molluskat), lentigo (pigmenttilaikut kasvoissa ja kädenselissä), aurinkokeratoosia (solaarikeratoosi, okasolusyövän esiaste), hämähäkki luomet (naevus araneus, 'spider').

Hoidettava kohde jäädytetään kylmäksi hetkellisesti 5-30 sekunttia käyttämällä nestetypen jäädyttämää erityistä kontaktiapplikaattoria. Hyvänlaatuisia muutoksia jäädytettäessä iho ei rikkoudu. Hoito on siis veretön, ja kipukin on niin kohtuullista, että puuduttamista ei tarvita. Jopa useita kymmeniä ihomuutoksia voidaan jäädyttää samalla käynnillä. Haitallista jälkisärkyä ei kuitenkaan ole.

Jäädytyshoidon jälkeen voi iholle tulla turvotusta ja punoitusta. Hoitokohtia ei tarvitse hoidon jälkeen suojata, voit peseytyä ja saunoakin jo seuraavana päivänä. Hyvänlaatuisten ihomuutosten kevyt hoitotekniikka ei aiheuta mitään jälkihoitotarvetta. Hoidetut muutokset hilseilevät ja karisevat itsestään 2-3 viikossa. Hoitokohdan iho pitää suojata auringolta.

Jäädytyshoito sopii kaiken ikäisille. Pienillä lapsilla hoitoesteenä voi olla jäädytyksen aiheuttama nipistyksen tunne - usein kuitenkin jo 5-vuotiaille voi tehdä yksittäisten ontelosyylien (molluskoiden) tai syylien jäädytystä. Jäädytyshoitolaitteisto ei vaadi erityisen kalliita investointeja, ja nestetyppikin on hinnaltaan kohtuullista.

Jäädytyshoito on eri hoitovaihtoehdoista yleensä hinnaltaan edullisin.

Mitä haittoja jäädytyshoidosta voi olla?

Jäädytyshoitoon liittyy aina jonkinlaista kiputuntemusta, nipistyksenomaista tunnetta - mikä on luonnollista, kun ihoa jäädytetään. Haitallista jälkisärkyä ei kuitenkaan ole.

Vapautuva typpikaasu on myrkytöntä eikä aiheuta ympäristöongelmia hoitotiloissakaan.

______________________