Kynnet 

19.02.2018

Hyvin hoidetut kädet!

Jos haluatte antaa ympäristöönne hyvän vaikutelman, kiinnittäkää huomiota kynsienne kuntoon. Hoidetun näköiset kädet kauniine kynsineen hienolla manikyyrillä eivät ole pelkästään lisä ulkonäköönne, vaan pikemminkin kuin kirsikka kakun päällä.

Hyvin hoidetut kädet ovat kuin käyntikortti niin miehillä kuin naisillaki - Coco Chanel

Jos luonto ei kuitenkaan ole suonut teille vahvoja ja kauniita kynsiä, on se mahdollista korjata geelilisävytysten avulla.

Rakennekynnet / Geelilakkaus

Geeliteknlogian perustana toimii erityinen materiaali: Geeli, joka kovettuu ultraviolettivalon vaikutuksesta. Nämä geelit eivät eritä epämiellyttäviä tuoksuja, pysyvät hyvin kiinni luonnollisen kynnen pinnassa, ovat helppoja levittää ja ovat hyvin muokattavissa. Geeliä lisätään muutamia kerroksia, jokainen kerros altistetaan ultraviolettivalolle, geeli kovettuu ja muuttuu oman kyntenne kanssa yhdeksi kokonaisuudeksi. Geelikynnet voidaan tehdä muotin mukaan, rakennekynsille tai suoraan omalle kynnelle.

Miksi geelikynnet ovat niin suosittuja? Syitä tälle voidaan nimetä monia: Laadukkaasti tehdyt geelikynnet kiiltävät kauniisti, näyttävät luonnollisilta, juhlavilta ja hyvin huolitelluilta. Geeli tekee henkilön omista kynsistä tasaisempia ja terveempiä, minkä lisäksi se suojaa kynnen pintaa sieni-infektioilta ja muilta haitallisilta mikro-organismeilta. Geelikynnet eivät myöskään aiheuta ihotulehduksia kynnen reunojen vieressä.

Geelilakkaus

Kynsien päällystäminen geelilakalla on kynsihuollon keskeisimpiä toimenpiteitä.

Mistä sen suosio johtuu ja miksi sitä kannattaa arvostaa?

Ensinnäkin tässä manikyyrissä on kyse hyvin käytännöllisestä toimenpiteestä. Geelilakkaus näyttää hyvin luonnolliselta, omaa hyvän pysyvyyden ja suojaa kynsiä sekä kiiltää kauniisti. Tarjoamme laajan väri- ja sävy valikoiman, jotta jokainen nainen löytäisi juuri itselleen sopivan sävyn.

Geelilakkaus pysyy kynsissä ja säilyttää näyttävyytensä 3-6 viikkoa. Huoltojen välinen aika riippuu siitä, kuinka nopeasti omat kyntenne kasvavat.

Manikyyri miehille

Jos vielä aivan viime aikoihin asti manikyyriä pohtivat vain naissukupuolen edustajat, nykypäivänä kyseinen palvelu kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän myös miehiä. Yhä useampi mies ymmärtää, että hoidetut kädet eivät ole pelkästään ulkonäköseikka, vaan myös hygieniakysymys.

Lasten manikyyri 8-12v, pienten Spa-elämys

Teemme myös lasten manikyyrejä, ottaen huomioon kaikki toimenpiteeseen liittyvät nyanssit, kynsien pienen koon sekä lapsen ihon herkkyyden.

Manikyyrissä käytettävät välineet desinfioidaan ja sterilisoidaan aina terveys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Kulutustavarat kuten pyyhkeet, liinat, sienet ja servietit käytetään vain kerran.

Varpaankynsien geelilakkaus on loistava tapa tehdä jaloistanne kauniin ja hoidetun näköiset. Geelilakan käytännöllisyys ja mukavuus on todettu käsien kynsien hoidossa, mutta monet eivät ole ottaneet huomioon, että sitä voidaan käyttää myös varpaankynsissä.


Olette tervetulleita hoitolaani, jossa lämmin ja ystävällinen asiakaspalvelu odottaa teitä.

Teen työni ammattimaisesti ja te saatte aidon näköiset ja kauniit kynnet. Kotiinviemisenä hyvä mieli sekä upea olemus.

Palvelen teitä suomen-, venäjän sekä viron kielellä.