Rakennekynnet / Geelilakkaukset

19.02.2018

Geelilakkaus

Kynsien päällystäminen geelilakalla on kynsihuollon keskeisimpiä toimenpiteitä. 

Mistä sen suosio johtuu ja miksi sitä kannattaa arvostaa?

Ensinnäkin tässä manikyyrissä on kyse hyvin käytännöllisestä toimenpiteestä. Geelilakka näyttää hyvin luonnolliselta, omaa hyvän pysyvyyden ja suojaa kynsiä sekä kiiltää kauniisti. Tarjoamme laajan väri- ja sävy valikoiman, jotta jokainen nainen löytäisi juuri itselleen sopivan sävyn.

Geelilakka pysyy kynsissä ja säilyttää näyttävyytensä 3-6 viikkoa. Huoltojen välinen aika riippuu siitä, kuinka nopeasti omat kyntenne kasvavat.

Geelikynnet ja geeliteknologia

Jokainen nainen, iästä, ammatista ja tottumuksista riippumatta pyrkii näyttämään viehättävältä ja kauniilta. Eikä turhaan puhuta, että kädet ovat ihmisen käyntikortti (Coco Chanel). Jos luonto ei kuitenkaan ole suonut teille vahvoja ja kauniita kynsiä, on se mahdollista korjata geelilisävytysten avulla. Teen työni ammattimaisesti ja te saatte aidon näköiset ja kauniit kynnet.

Geeliteknlogian perustana toimii erityinen materiaali: Geeli, joka kovettuu ultraviolettivalon vaikutuksesta. Nämä geelit eivät eritä epämiellyttäviä tuoksuja, pysyvät hyvin kiinni luonnollisen kynnen pinnassa, ovat helppoja levittää ja ovat hyvin muokattavissa. Geeliä lisätään muutamia kerroksia, jokainen kerros altistetaan ultraviolettivalolle, geeli kovettuu ja muuttuu oman kyntenne kanssa yhdeksi kokonaisuudeksi. Geelikynnet voidaan tehdä muotin mukaan, rakennekynsille tai suoraan omalle kynnelle.

Miksi geelikynnet ovat niin suosittuja? Syitä tälle voidaan nimetä monia: Laadukkaasti tehdyt geelikynnet kiiltävät kauniisti, näyttävät luonnollisilta, juhlavilta ja hyvin huolitelluilta. Geeli tekee henkilön omista kynsistä tasaisempia ja terveempiä, minkä lisäksi se suojaa kynnen pintaa sieni-infektioilta ja muilta haitallisilta mikro-organismeilta. Geelikynnet eivät myöskään aiheuta ihotulehduksia kynnen reunojen vieressä.

Olette tervetulleita hoitolaani, jossa lämmin ja ystävällinen asiakaspalvelu odottaa teitä. Kotiinviemisenä hyvä mieli sekä upea olemus. Palvelen teitä suomen-, venäjän sekä viron kielellä.