Ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit)

19.02.2018

Ripsienpidennys on viime aikoina tullut tosi suosituksi, sillä sen avulla voidaan saada aikaan upeita tuloksia. Ulkonäkönne tulee olemaan häikäisevä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja millä tahansa säällä!

Lisäksi se on turvallinen ja kivuton, kunhan toimenpide tehdään oikein ja materiaalit sekä välineet on oikein valittu. Hallitsen ripsienpidennystoimenpiteen ammattimaisesti.

Ripsipidennykset ovat sekä kauniita että käytännöllisiä: Ei tarvitse käyttää ripsiväriä, pestä sitä joka ilta tai hätäillä sen pysymisen puolesta uimisen tai sateen aikana. Voit siis täysin luopua silmämeikeistä!

OHJEITA RIPSIASIAKKAILLE.

• Tulethan puhtailla ripsillä huoltoon.

❌ En kuitenkaan tee ripsenpidennyksiä, joita luonnonripset eivät jaksa kannatella.

• Tekemilläni ripsenpidennyksillä on 7 pv takuuaika. Takuu koskee ripsenpidennyksien pysyvyyttä ja oikeanlaista asennustapaa. Reklamaatiot tulee tehdä 7pv sisällä laitosta viestillä.

• Allergiset reaktiot ja silmäoireet ovat todella harvinaisia. Artestetica ei ota vastuuta mahdollisista edellä mainituista reaktioista.

Kulmien värjäys

Kauneus on kiinni yksityiskohdista, joiden huomioiminen on oleellista.

Jokainen nainen ei välttämättä osaa valita itselleen sopivaa kulmien muotoa. Minulla on siihen ehdotus.

Jos kulmanne ovat vaaleat ja ilman tarkkaa rajaa, ehdotan niiden tummentamista. Tuloksena  tummemmat kulmat, joiden linjat ja rajaus on selkeä mikä myös täydentää loistavasti ulkonäköäsi.

Olisi tärkeää selvittää juuri itselleen sopiva kulmien muoto sekä varmistaa, että niistä huolehditaan säännöllisesti. Kulmien luonnollinen muoto ei aina sovi omien kasvojen muotoon. Teen kulmistanne maksimaalisen kauniit ja kasvojenne muotoon sopivat.

Ripsien värjäys

Jokainen nainen unelmoi pitkistä, tuuheista ja mustista ripsistä. Luonto ei kuitenkaan ole palkinnut jokaista kyseisellä ulkomuodolla. Monet pyrkivät korjaamaan asian pidennyksillä, taivutuksilla ja värjäämällä. Tässä tapauksessa suosittelisin ripsien värjäämistä. Kyseinen toimenpide on nykyaikainen ja hyvin suosittu.

Ripsien värjäämisellä teet arjestasi käynnöllistä ja helppoa. Käytössäni on laadukkaat värit, jonka ansiosta saate selkeän ja voimakkaan katseen. Ripsesi näyttävät kiiltäviltä, mustilta ja vahvoilta pitkän aikaa.