Kulmien ja ripsien kestovärjäys

19.02.2018

Kauneus on kiinni yksityiskohdista, joiden huomioiminen on oleellista. Jokainen nainen ei välttämättä osaa valita itselleen sopivaa kulmien muotoa. Minulla on siihen ehdotus.

Jos kulmanne ovat vaaleat ja ilman tarkkaa rajaa, ehdotan kulmien kestovärjäys. Tuloksena tummemmat kulmat, joiden linjat ja rajaus on selkeä mikä myös täydentää loistavasti ulkonäköäsi.

Olisi tärkeää selvittää juuri itselleen sopiva kulmien muoto sekä varmistaa, että niistä huolehditaan säännöllisesti. Kulmien luonnollinen muoto ei aina sovi omien kasvojen muotoon. Teen kulmistanne maksimaalisen kauniit ja kasvojenne muotoon sopivat.

Ripsien värjäys

Jokainen nainen unelmoi pitkistä, tuuheista ja mustista ripsistä. Luonto ei kuitenkaan ole palkinnut jokaista kyseisellä ulkomuodolla. Monet pyrkivät korjaamaan asian pidennyksillä, taivutuksilla ja värjäämällä. Tässä tapauksessa suosittelisin ripsien värjäämistä. Kyseinen toimenpide on nykyaikainen ja hyvin suosittu.

Ripsien värjäämisellä teet arjestasi käynnöllistä ja helppoa. Käytössäni on laadukkaat värit, jonka ansiosta saate selkeän ja voimakkaan katseen. Ripsesi näyttävät kiiltäviltä, mustilta ja vahvoilta pitkän aikaa.