markkinointi-kello

Matriisimuotoilu

Matriisimuotoilussa käytetään erityisiä kaavaimia. Niiden avulla muotoilu voidaan toteuttaa nopeasti ja se on hyvin sopiva kaikille luovuuden arvostajille. Asiantuntija käyttää kymmeniä sapluunoja ja niiden luomat kuviot ovat täysin uniikkeja. Mahdollisia ovat floristiset (kukat, lehdet, oksat), aina muodikkaat sydämet, geometriset ja abstraktit kuviot. Voitte valita yhden tai useamman tyylikkään kuvion, joista muodostetaan uniikki, toiveidenne mukainen asetelma. Kuvioiden lisäämiseen käytetään klassista lakkaa tai erityistä maalia, joka on täysin vaaratonta kynsillenne. Erilaisia värivaihtoehtoja on lukemattomia, jolloin asiantuntija voi valita juuri sen, joka sopii täydellisesti muun kynnen sävyyn.

Arkimuotoilu

Kynsien arkimuotoilu on hillitty vaihtoehto, joka ei vie huomiota näkyvyydellään. Se sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin: Niin korrektiin pukeutumiseen kuin cocktail-mekkoonkin, niin farkkuihin kuin kirkkaaseen printtimekkoonkin. Arkimuotoilu voi edustaa niin ranskalaista kuin florististakin mallia.

Luova muotoilu

Kyllästyttävätkö tylsät pastellisävyt? Haluatko näyttää erityiseltä ja erottua joukosta? Ehkäpä olet valmistautumassa illanviettoon. Voit lyödä muut laudalta luovan muotoilun avulla! Luova nail-art on osa muodikkaita tapahtumia ja jopa Halloween-illanistujaisia, jolloin kukkien sijaan kynsistä löytyykin pääkalloja ja karmaisevia hirviöitä.

Akvaariomuotoilu

Tämä epätavallinen muotoilu luo mielikuvan, jossa kuvio on kuin lasin alla. Siinä käytetään strasseja, kuivakukkia, foliota ja erilaisia maaleja ja geelejä. Se sopii ainoastaan tekokynsiin. Tarvittaessa kynsien päälle voidaan lisätä ja poistaa lakkaa, mikä maksimoi kynsien muuntautumiskyvyn.

Haute couture-muotoilu häihin ja muihin juhliin

Tämä on mahdollisuutesi saada itsellesi täysin uniikit kynnet, joita ei voi matkia! Luon nail art-taideteoksen vain Sinua varten, panostan työhön koko luovuuteni, tietämykseni ja jopa sieluni. Haute couture-muotoilu on kuin uniikki mekko, joka sopii juuri tietynlaisiin tilaisuuksiin.

Haute couture-muotoilussa käytetään kaikkein ajankohtaisimpia ja laadukkaimpia materiaaleja. Lopputulos ylittää rohkeimmatkin odotuksesi! Houte couture-muotoilu sopii niin luonnollisiin kuin geelikynsiinkin.

Jos puhutaan kynsien muotoilusta häitä varten, laittan kaiken osaamiseni likoon, jotta olisit erityisenä päivänäsi kauneimmillasi.

Jotta lopputulos olisi täydellinen, kerro pukusi ja asusteiden yksityiskohdista.

Muotoilu Swarvoskin strassien avulla, saa säihkyä

Swarovskin strassit ovat pienenpieniä, laadukkaasti muotoiltuja Zirkonimineraalin palasia. Heijastuen sen sadoista kulmista, strassiin osuva valo luo maagisen, visuaalisen efektin, vetäen katseita kynsiinne.

Strasseilla voidaan koristella sekä luonnollisia että geelikynsiä, niin käsissä kuin jaloissakin. Tekokynsillä strassit kestävät pidempään, sillä tekokynnet ovat vähemmän elastisia ja liikkuvia kuin oikeat kynnet.

Klassinen huolto

Geelikynsien klassisessa korjauksessa on tärkeää palauttaa rakennekynsien alkuperäinen muoto. Tämän saavuttamiseksi viilataan ensin vanha materiaali pois, minkä jälkeen lisätään tuoretta geeliä. Järkevästi toteutetun klassisen korjauksen jälkeen rakennekyntesi näyttävät kuin uusilta ja ovat jälleen valmiina erilaisiin ulkonäkökokeiluihin.

Rakennekynsien sisäpinnan muokkaus - pikahuolto

On tärkeää ylläpitää kynsien täydellistä ulkomuotoa ei vain ulko- vaan myös sisäpuolelta. Oman kyntesi ja rakennekynnen liitoskohta hiotaan täydelliseksi ja halutessanne tasoitetaan geelin tai akryylin avulla.

Kynsien korjaus

Korjaus mahdollistaa kynnen pituuden säilyttämisen entisellään silloin, kun siihen on syntynyt halkeama tai lohkeama. Tämä palvelu soveltuu niin luonnollisten kuin geelikynsienkin omistajalle.

Geelikynsien korjaamiseen käytetään erityistä geeliä, joka kovettuu uv-lampun valossa. Vielä yksi keino on erityisen päällysteiden "tipsien" käyttäminen. Se sopii niin luonnollisille kuin rakennekynsillekin. 

Kesäripset 

Ne naiset, jotka ovat jo kokeilleet ripsien värjäämistä tietävät, että arkipäivässä kyseinen toimenpide on hyvin käytännöllinen, erityisesti kesäaikaan, jolloin helteiden vuoksi meikit eivät pysy ja halu peseytyä ja käydä suihkussa on läsnä koko ajan. Lisäksi ripsien värjäys on upea tapa varmistaa kauneutensa myös loman aikana, jolloin aamujen aloittaminen meikkaamisesta ei tunnu houkuttelevalta.