Rentoutuva kasvohieronta

Jotkut syöksyvät ostamaan ryppyjä poistavia ihmevoiteita tunnetuilta valmistajilta, jotkut hakeutuvat nopeita tuloksia lupaavien kosmetologisten toimenpiteiden pariin. On kuitenkin vielä yksi vaihtoehto, jonka vaikutuksesta ihosta voi saada kimmoisan, poistaa rypyt sekä pitää ihon nuorena. Kyseessä on erityinen ryppyjä poistava kasvohieronta, joka voidaan tehdä joko salongissa tai kotona omin voimin.

Ryppyjä poistava kasvohieronta - Toimintamekaniikka ja vaikutus

Ryppyjä poistavan kasvohieronnan upea vaikutus ihoon on helposti selitettävissä:
Hieronnan vaikutuksesta verenkierron nopeus ihonalaisissa hiussuonissa lisääntyy, minkä seurauksena solujen aineenvaihdunta nopeutuu. Sen seurauksena ne saavat enemmän ravintoaineita ja tuottavat kollageenia ja elasteenia kaksi kertaa nopeammin. Ihosta tulee kimmoisa ja rypyt siloittuvat.
Lihaskudos muuttuu vahvemmaksi ja roikkuva iho kohoaa. Valumat katoavat, iho saa ryhdikyyttä. Hiussuonten toiminta normalisoituu, punoitus ja verisuonten läheisyydestä toisiinsa johtuvat ihottumat katovat.
Kasvojen rajaukset muuttuvat selkeämmiksi, sillä iho ei vaikuta enää roikkuvalta. Oikeanlainen ryppyjä poistava hieronta rentouttaa ihoa ja poistaa siitä jännitystä, mikä aikaansaa ryppyjen siloittumisen.Kasvojen hieronta ei ole vain tehokas keino ryppyjä vastaan, mutta myös loistava ehkäisevä toimenpide. Jos teette säännöllisesti oikeanlaista kasvohierontaa, eivät tulokset odotuta itseään. Olemassaolevat rypyt muuttuvat vähemmän näkyviksi ja uudet rypyt pysyvät poissa.