Varpaat

Varpaankynsien geelilakkaus on loistava tapa tehdä jaloistanne kauniin ja hoidetun näköiset. Geelilakan käytännöllisyys ja mukavuus on todettu käsien kynsien hoidossa, mutta monet eivät ole ottaneet huomioon, että sitä voidaan käyttää myös varpaankynsissä.

Valtaosa ihmisistä kärsii epämieluisan muotoisesta kynsilevystä. Se kasvaa hyvin usein ihon sisään, mikä aiheuttaa suurta epämukavuutta. Myöskään kynnen yleinen ulkomuoto ei useinkaan ilahduta kantajaansa. Monet naiset eivät tämän vuoksi edes kehtaa käyttää kenkiä, joissa varpaat näkyvät. Ei ole tarpeellista luetella kaikkia ongelmia, jotka varpaiden kynsiin liittyvät: Rakenne-, väri- ja muoto-ongelmat voivat kaikki aiheuttaa pahaa mieltä ja jopa häpeää. Kaikki tämä pahenee myös epämukavien kenkien, korkokenkien ym. vaikutuksesta.
Niinpä varpaankynsien geelilakkauksen avulla voidaan ratkaista heti useita ongelmia:

- Geelin avulla kynsistä voidaan tehdä minkä tahansa muotoisia ja korjata kynsilevyn luonnolliset ongelmat.
- Saat kauniit varpaat, jotka tullaan varmasti huomaamaan.
- Lakkaustoimenpide antaa kynnelle vaalenpunaisen sävyn, luonnollisen kiillon ja sileyden.
- Tarve kynsien jatkuvalle uudelleenvärjäämiselle katoaa.
Tärkeimmät syyt geelilakan käyttämiselle varpaankynsiin ovat lakan vastustuskyky ulkoiseen rasitukseen kuten kenkien hankaukseen, meriveteen ja hiekkaan. Lisäksi kyse on käytännöllisyydestä, sillä geelilakka pysyy kynsissä 8-10 viikkoa, minkä aikana kynsiä ei tarvitse kertaakaan uudelleenvärjätä.
Geelikynnet voidaan poistaa kotioloissa tai hoitolassa viilaamalla kerrokset pois yksi toisensa jälkeen.
Turvallisuutenne vuoksi! Varpaiden kynsien geelauksessa käytettävät välineet desinfioidaan ja sterilisoidaan terveys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Kulutustavarat kuten pyyhkeet, liinat, sienet ja servietit käytetään vain kerran.